Jouw ervaring is belangrijk voor ons en voor andere bezoekers van deze site. Wij stellen feedback zeer op prijs. Hier zijn een aantal reviews van onze cursisten:

had me een online zelfstudie cursus aangeschaft en hiermee examen gedaan maar helaas gezakt... Toevallig op deze site terechtgekomen en hier staat alles heel duidelijk in uitgelegd en was naar mijn mening veel completer dan de aangekochte versie van een andere site. Bedankt!!
 
Datum van publicatie: 02 Mei 2018
Gegeven door: nathalie
Goede site. Met behulp van deze site, enkele gratis te maken examens en de tips van VAMEX is het goed mogelijk om vaarbewijs 1 te halen.
Mede door deze site in een keer geslaagd.
 
Datum van publicatie: 06 April 2018
Gegeven door: AJ
Ik had nog de tip als aanvulling op de aangeboden leerstof. Ik zou het prettig vinden als er ook een printbare versie op de site zou staan. Zodat ik me comfortabel kan nestelen op de bank met de leerstof. En niet de hele avond voor de pc moet zitten turen.

Voor de rest lijkt het me leuk om deze cursus te volgen. En denk ik dat wanneer ik wat aanvullende praktijk lessen zou volgen het helemaal goed komt. ;-)
 
Datum van publicatie: 19 Februari 2018
Gegeven door: T de Wind
Ik ben tweeen een halve week geleden begonnen met leren, afgelopen zaterdag heb ik het examen gedaan en ben geslaagd! Ik heb de stof van deze site en op een andere site enkele proefexamens gedaan. Iedere dag leren is wel nodig!
 
Datum van publicatie: 05 Februari 2018
Gegeven door: Simon
41 jaar, Overijssel
Hallo,
Complimenten voor de site en duidelijke info! Ik ben met veel plezier bezig aan de vaarcursus. Aangekomen bij het onderdeel 'Het Vaarwater' valt me op dat het subonderdeel 'Lichten' niet beschikbaar is. Kan hier iets aan gedaan worden?
Beste groet,
Olaf
 
Datum van publicatie: 06 November 2017
Gegeven door: Olaf
Hele goede cursus.. om de zaken die persoonlijk nog niet helemaal duidelijk zijn te bestuderen...ik heb mijn vaarbewijs vandaag gehaald 7 10 2017 . Ik had van 80 punten 68 goed...dus geslaagd.
 
Datum van publicatie: 07 Oktober 2017
Gegeven door: Ron Muijselaar
Hobbyist, Zuid holland
Gelukkig werkt de website weer, ik kan hem iedereen aanraden.
 
Datum van publicatie: 27 Januari 2017
Gegeven door: Marcel van Diemen
Schipper op westlanders van zeilschool vikeveen
Top cursus! Ik heb hem met plezier gevolgd, heel veel dank voor deze gratis optie om mijn vaarbewijs te halen.
Gisteren heb ik hem gehaald! Ik ben erg tevreden!
 
Datum van publicatie: 28 Oktober 2016
Gegeven door: Juanita
Leuke cursus hoor, ik heb 'm met plezier gevolgd en gebruik 'm ook als naslagwerk.
 
Datum van publicatie: 16 Februari 2015
Gegeven door: Paul Neerings
Hallo Wamme,

Je hebt een fantastische site opgezet, waar ik met veel genoegen op heb zitten studeren. Het is mooi vormgegeven met fraaie afbeeldingen en heldere teksten. Ik zal iedereen die ik ken op de hoogte brengen van deze GRATIS (!) studiesite.
Hartelijk dank voor de geboden gelegenheid. Maandag a.s. moet ik examen doen voor KVB 1.
Ik hoop dat ik het haal, maar zo niet, dan heeft het zeker niet aan jouw site gelegen.

Met groeten,
Hans Wieringa
 
Datum van publicatie: 20 Juni 2013
Gegeven door: Hans Wieringa

<< Begin Vorige 1 2 Volgende Einde >>

Pagina 1 van 2


Geef zelf een review
* verplichte velden.
Jouw naam:*
E-mail:*
Over jou:
Jouw vaargebied:
Jouw website:
Jouw afbeelding:
Afbeelding max 500x500 px en max 250 kb
Veiligheidscode:
Voer code hier in:*
Type hieronder jouw review:*