Jouw ervaring is belangrijk voor ons en voor andere bezoekers van deze site. Wij stellen feedback zeer op prijs. Hier zijn een aantal reviews van onze cursisten:

Hallo,
Complimenten voor de site en duidelijke info! Ik ben met veel plezier bezig aan de vaarcursus. Aangekomen bij het onderdeel 'Het Vaarwater' valt me op dat het subonderdeel 'Lichten' niet beschikbaar is. Kan hier iets aan gedaan worden?
Beste groet,
Olaf
 
Datum van publicatie: 06 November 2017
Gegeven door: Olaf
Hele goede cursus.. om de zaken die persoonlijk nog niet helemaal duidelijk zijn te bestuderen...ik heb mijn vaarbewijs vandaag gehaald 7 10 2017 . Ik had van 80 punten 68 goed...dus geslaagd.
 
Datum van publicatie: 07 Oktober 2017
Gegeven door: Ron Muijselaar
Hobbyist, Zuid holland
Gelukkig werkt de website weer, ik kan hem iedereen aanraden.
 
Datum van publicatie: 27 Januari 2017
Gegeven door: Marcel van Diemen
Schipper op westlanders van zeilschool vikeveen
Top cursus! Ik heb hem met plezier gevolgd, heel veel dank voor deze gratis optie om mijn vaarbewijs te halen.
Gisteren heb ik hem gehaald! Ik ben erg tevreden!
 
Datum van publicatie: 28 Oktober 2016
Gegeven door: Juanita
Leuke cursus hoor, ik heb 'm met plezier gevolgd en gebruik 'm ook als naslagwerk.
 
Datum van publicatie: 16 Februari 2015
Gegeven door: Paul Neerings
Hallo Wamme,

Je hebt een fantastische site opgezet, waar ik met veel genoegen op heb zitten studeren. Het is mooi vormgegeven met fraaie afbeeldingen en heldere teksten. Ik zal iedereen die ik ken op de hoogte brengen van deze GRATIS (!) studiesite.
Hartelijk dank voor de geboden gelegenheid. Maandag a.s. moet ik examen doen voor KVB 1.
Ik hoop dat ik het haal, maar zo niet, dan heeft het zeker niet aan jouw site gelegen.

Met groeten,
Hans Wieringa
 
Datum van publicatie: 20 Juni 2013
Gegeven door: Hans Wieringa
De online vaarcursus is zeer overzichtelijk ingedeeld en heel compleet. Per thema wordt alles duidelijk beschreven en uitgelegd met daarbij behorende illustraties.

Ook de mogelijkheid om meteen je kennis te kunnen toetsen vond ik ontzettend handig. Ik heb met dit materiaal goed kunnen leren om mijn vaarbewijs te halen
 
Datum van publicatie: 04 Mei 2013
Gegeven door: Marianne Afman
Ik had moeite om uit het grote aanbod een cursus te vinden en heb gvb gekozen omdat het gratis is en er professioneel uitziet. Dat gaf me vertrouwen en het is een goede keuze geweest. Het is niet niks om alle informatie te onthouden maar ik heb veel steun gehad aan de duidelijke uitleg en de humor die je gebruikt. Ik ben blij dat ik het examen gehaald heb en verheug me nu al op het varen komende zomer!
 
Datum van publicatie: 15 Oktober 2011
Gegeven door: Peter

<< Begin Vorige 1 Volgende Einde >>

Pagina 1 van 1


Geef zelf een review
* verplichte velden.
Jouw naam:*
E-mail:*
Over jou:
Jouw vaargebied:
Jouw website:
Jouw afbeelding:
Afbeelding max 500x500 px en max 250 kb
Veiligheidscode:
Voer code hier in:*
Type hieronder jouw review:*